BPHR

okt 18, 2023 | Nyhet

Det är med stolthet vi tillkännager att vi nu är medlemmar i branschorganisationen BPHR –Branschföreningen Professionell Hygien & Rengöring. Medlemskap kommer att stärka vårt nätverk, kunskap och bidra till att vi fortsätter leverera produkter av högsta kvalitet.

Det är med stolthet vi tillkännager att vi nu är medlemmar i branschorganisationen BPHR. Detta medlemskap kommer att stärka vårt nätverk, kunskap och bidra till att vi fortsätter leverera produkter av högsta kvalitet. Vi kommer få tillgång till och bidra i ett nätverk kring lagar och förordningar inom kemisk industri. BPHR är branschorganisation för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter, redskap och maskiner för professionell hygien, rengöring och underhåll. Medlemsföretagens produkter används inom en rad viktiga samhällsfunktioner såsom personlig hygien, lokalvård, restauranger och storkök, livsmedelsindustri, industritvättar och andra tvätterier, verkstadsindustri och fordonsrengöring. Länk till BPHR

Disclaimer Fakta i vårt inlägg gäller den dagen som det är publicerat. Är du tveksam om något så kontakta oss genom nedanstående formulär.

Hör gärna av dig till oss angående inlägget

1 + 14 =