Hygien

Desinfektion

Produkter med en unik alkoholfri lösning för hand- och ytdesinfektion. Skonsamma, VOC-fria, ej brandfarliga och ger en långtidseffekt på ytor.

Väldokumenterat effektiv mot bakterier och virus.

Personlig Hygien

Rengöring av händer samt effektiva och miljömärkta produkter för tvätt av arbetskläder.

Desinfektion

Produkter med en unik alkoholfri lösning för hand- och ytdesinfektion. Skonsamma, VOC-fria, ej brandfarliga och ger en långtidseffekt på ytor.

Väldokumenterat effektiv mot bakterier och virus.

Personlig Hygien

Rengöring av händer samt effektiva och miljömärkta produkter för tvätt av arbetskläder.

Produkter Hygien

Hygien är viktigt och under detta begrepp kan vi egentligen sortera in de flesta av våra produkter, som ju bidrar till en bättre hygien och renare värld.
Vi erbjuder produkter för att effektivt rengöra händer och arbetskläder efter dagens arbete.
Personlig hygien

Grovtvål för att effektivt och skonsamt rengöra händer från olja och grov smuts efter tyngre arbeten.
Även desinfektion för händer som inte torkar ut huden. Detta kan vi erbjuda i flera olika produktförpackningar, både att enkelt ta ed sig och dispenserlösningar för arbetsplatser, butiker etc.

Tvätt och god hygien

Rengöring av arbetskläder och lokaler hos våra kunder. Hygienen hjälps till att hållas uppe med dessa rengöringsmedel med fokus på miljö och effektivitet.

Desinfektion

Vi erbjuder desinfektionslösningar för flertalet miljöer, både för desinfektion av händer och av ytor.
Eliminerar 99,99 % bakterier, som E.coli & MRSA. Effektiv mot Corona- och Norovirus. Medlen är väldokumenterade i tester för att säkerställa effekten.

 

Handdesinfektion

En vattenbaserad produkt som inte torkar ut huden. Den är dermatologiskt testad och kan appliceras både som vätska och som ett behagligt skum.

Dokumenterat effektiv mot bakterier och virus som corona och noro. Den är inte heller klassificerad med varningssymboler enligt CLP och kräver inte ADR transport.

Ytdesinfektion

Vår produkt är vattenbaserad, vilket betyder att den inte är brandfarlig, vilket underlättar för lagring och hantering för kunder, då den inte omfattas av krångliga regler för brandfarlig vara.

Den är inte heller klassificerad med varningssymboler enligt CLP och kräver inte ADR transport.

Den har långtidseffekt på ytor, även vid mekanisk nötning.

Doserhjälpmedel och tillbehör

För att underlätta applicering av desinfektion, vare sig det är på händer eller ytor, har vi ett antal hjälpmedel. Allt från beröringsfria dispensers för handdesinfektion till fogginglösningar och ”vandalsäkra” och stilrena dispensers till tåg och bussar.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Personlig Hygien

För de flesta är hygien en viktig fråga och vi uppnår en god hygien genom att städa, diska och tvätta i olika omfattning.
Vare sig det gäller rengöring och desinfektion av händer, eller städ och rengöring av sanitetsutrymmen eller kontorsgolv.

 

Handrengöring

Grovtvål med slipeffekt, som givetvis är fri från microplaster. Även desinfektion för händer som inte torkar ut huden. Detta kan vi erbjuda i flera olika produktförpackningar, både att enkelt ta med sig och dispenserlösningar för arbetsplatser, butiker etc.

Fokus på miljö

Vi levererar professionella tvätt- och rengöringsprodukter för allmän rengöring och hygien. Våra produkter är utvecklade eller utvalda med ett fokus på miljön. Det görs för att de ska belasta miljön så lite som möjligt. Vi fokuserar samtidigt på att våra kunder får tillräcklig information om hur produkterna ska användas för att uppnå bästa resultat.