om-osHos Blue & Green är vi experter på rengöringsprodukter till den professionella marknaden.

Vi har marknadens bästa sortiment och många års erfarenhet av både utveckling, produktion och försäljning av effektivare rengöringsprodukter, som vi säljer till hela Europa. Huvudkontoret ligger i Sverige, men vi är också representerade med försäljningskontor i Danmark och Norge och har dessutom ett omfattande nät av agenter.

Våra kunder

Våra kunder är bland marknadens bäst kända och mest respekterade företag. Företag som vi arbetar nära tillsammans med och som har varit med om att utveckla, testa och godkänna en del av våra produkter.

 

Våra produkter

Utvecklingen av nya produkter sker med respekt för både miljön och ekonomin, men också med fokus på produkternas effektivitet och kvalitet.

Vi har eget laboratorium och tillverkning i Landskrona i södra Sverige. Här prövas och testas alla produkter, så att vi kan säkerställa att de är effektiva, men samtidigt skonsamma för de medarbetare som ska använda produkterna i vardagen.

Samarbetet betyder också att vi inte bara levererar kemiska produkter, utan utbildar och stöder våra kunder i användningen av lösningar. Vi har resurserna, kunskapen och erfarenheten för att utveckla och anpassa koncept som matchar våra kunders behov.

Det nära samarbetet med våra kunder har resulterat i en lång rad unika produkter med hittills oupptäckta, effektiva egenskaper.

 

Våra certifieringar

Blue & Green är ISO-certifierade och våra produkter är godkända och anpassade till en rad olika miljösystem. Se CERTIFIERINGAR

 

De höga krav som vi ställer på oss själva, ställer vi också på våra leverantörer, för bara på det sättet kan vi säkerställa att de produkter vi säljer är utvecklade och tillverkade med full respekt för vår miljö.